Azie Bistro Roti Canai Nasi Lemak Goreng Melayu

Azie Bistro Roti Canai Nasi Lemak Goreng Melayu

Azie Bistro adalah kedai makan bajet 24 jam yang sedap dan terkenal di Cochrane, Cheras Kuala Lumpur. Ia menyajikan menu rakyat Malaysia seperti roti canai, ayam penyet dan goreng Melayu. Sila baca disini untuk info selanjutnya.

Azie Bistro Roti Canai Nasi Lemak Goreng Melayu Summary

  • Attraction: Azie Bistro Roti Canai Nasi Lemak Goreng Melayu
  • Location: Kuala Lumpur Malaysia
  • Attraction Type: Foods in Malaysia

Azie Bistro Roti Canai Nasi Lemak Goreng Melayu from Blog

Kedai Azie Bistro ini, buka 24jam. Datang lah bila-bila masa anda lapar. Kecuali sehari Hari Raya Aidilfitri. Kedai ini menjadi tumpuan dari pelbagai kaum dan daerah datang ke sini menikmati juadah. Masakan panas kedai ini terbaik juga bagi saya. Minta sahaja apa jenis masakan anda kehendaki. Tuan Puan boleh cuba sup tulang di kedai ini.

Jika anda datang pada waktu pagi, juadah Nasi berlauk akan siap terhidang dalam jam 9.00 Pagi. Terdapat perbagai jenis lauk pauk yang dihidangkan di Azie Bistro termasik roti canai, nasi lemak dan goreng melayu. Ini merupakan port lepak saya setiap hari sama ada mahu pergi kerja atau balik kerja. Sebahagian menu waktu bermula pagi. Nampak menyelerakan sekali.

More Azie Bistro Roti Canai Nasi Lemak Goreng Melayu

Tidak salah untuk mencuba kedai makan melayu yang sedap. Hampir semua jenis masakan ada. Terkini ialah menu nasi kandar Melayu. Dibuka 24 jam dan jika anda merasa bosan makan nasi kandar di Kuala Lumpur, anda bolehlah datang ke Azie Bistro kerana pelbagai menu Melayu seperti roti canai, nasi lemak dan goreng Melayu terdapat disini.

*Source: moosangking.blogspot.com, nordiyana.com

Hashtag / Keywords

Azie Bistro terletak di Jalan Cochrane, Maluri Cheras bersebelahan stesen pam minyak Petronas. Jika ada ke IKEA cheras datang lah ke kedai ini. Pelbagai menu disediakan. Menu biasa ke menu western semua ada. Macam biasa perkara pertama yang anda pikirkan sebelum datang ke sesuatu kedai makan ialah parking. Anda jangan risau parking disini cukup luas. Anda boleh parking di Petronas atau tepi deretan kedai makan ini. Banyak brader teksi yang datang singgah makan disini dan kedai makan berhampiran.

Menu yang tidak pernah saya rasa bosan adalah nasi ayam penyet. Entah kenapa hampir setiap hari saya merasainya. Dengan ayam yang rapuh dan ranggup serta sambalnya yang terasa sosnya. Ayam penyet disini saya bagi kelas A bagi pendapat saya.

Contact Azie Bistro Roti Canai Nasi Lemak Goreng Melayu

Jalan Cochrane, Maluri Kuala Lumpur

error: