Mini Cameron Highland Garden: A Tranquil Retreat in Nature's Embrace

Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands

Get Information for Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands is located at GohTong Jaya roundabout. If you missed the real Cameron Highlands, then this is the place from various resources

Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang Summary

  • Attraction: Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang
  • Location: Pahang Malaysia
  • Attraction Type: Destination in Malaysia

About Mini Cameron Highlands Garden in Genting Highlands, Pahang

Uncovered at the foot of Genting Highlands, Gohtong Gardens is an agro-edu leisure farm where visitors can enjoy fresh produce at the source and experience insights to natural organic products from the growers themselves. Standing on 6 acres of Genting’s

Mini Cameron Highalnds Garden Genting Highlands Facebook Posts

Looking for farm fresh super sweet corn.. ? Visit us today to self pick home grown strawberry and vegetables and freshest fruits home.

Double happiness. Giant Mandarin. !! In here fruit stall. 大吉大粒

Giant Mandarin. !! In here fruit stall. 大吉大利 。

Superbike welcome take rest at here. Fruit juice and fresh vege to home.

Best ke Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang?

Bila Pergi ke Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands Pahang

6 Dec 2014. Bila lalu kat sini on the way balik kampung… Teringin nak singgah. Akhirnya sampai jugak kat sini.

Di Mana Lokasi?

Sebut jer Cameron Highlands semua orang tahu kat mana. Tapi Mini Cameron Highlands nie terletak di Genting Highlands, Pahang. Sape2 yang nak ke Genting Highlands pasti akan nampak tempat nie sebelah kanan masa on the way naik ke atas. Kalau nak pergi sini, kena u turn lah kat bulatan Genting.

Entrance Fee?

Masuk free jer. Yang kena bayar bila nak beli barang2, sayur-sayuran atau buah-buahan yang dijual di sana.

Ada yang Menarik di Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands Pahang?

Sebut jer Cameron Highlands mesti dah tergambar ladang2 teh, sayuran dan buah strawberi. Tempat ini unit sikit. Dalam bangunan kat belakang tugu sayuran tu terdapat lukisan atau gambar trademark semua negeri seluruh Malaysia. Kiranya kalau dah sampai sini macam dah pergi seluruh Malaysia.

Kita boleh bergambar sakan kat sini. Gambar pun nampak real. Setelah puas bergambar bolehlah membeli barangan yang dijual di sini seperti teh, cenderamata dan sebagainya. Di sebelah luar terdapat kebun sayuran, ladang cendawan, buah-buahan dan yang paling utama ialah kebun strawberi. Sayuran dan buah-buahan segar ada dijual di sini. Dah macam pasar di tepi kebun. Pengunjung boleh juga memetik buah2 strawberi. Tapi kena bayarlah.

Best ke tak best Mini Cameron Highlands Garden Genting Highlands Pahang?

Tempat nie bukanlah besar sangat macam Cameron Highlands yang sebenar. Nama pun mini kan. Nak pergi Cameron Highlands jauh. Pergi sini dekat jer. Ingatkan memang macam Cameron Highlands. Tapi memang berbeza. Kat sini terdapat gambar trademark seluruh negeri di Malaysia. Rasa macam dah melawat seluruh Malaysia dah. Best bergambar kat sini. Kat sebelah luar dapat tengok kebun sayuran dengan lebih dekat. Cuma ladang teh jer tak nampak.

Kawasannya taklah sejuk sangat. Mungkin sebab kami sampai kat sini tenghari. Sebelum beredar ada jugalah beli sayuran segar kat sini. Best!

Pahang Unleashed: Explore the Best Attractions and Hidden Gems in Malaysia's Crown Jewel

Discover the enchanting allure of Pahang, Malaysia’s crown jewel, boasting an array of captivating attractions waiting to be explored. From the ancient rainforests of Taman Negara to the picturesque highlands of Cameron Highlands, Pahang offers a tapestry of natural wonders and cultural treasures. Immerse yourself in the vibrant city of Kuantan, indulge in the coastal charm of Cherating, or embark on a culinary adventure in Bentong. Whether you’re seeking outdoor adventures, cultural experiences, or simply a tranquil escape, Pahang has something for everyone. Click below to uncover more about the captivating attractions that await you in Pahang.

*For an enhanced and immersive experience, kindly rotate your phone to landscape mode to enjoy a two-view display on the left and right. Thank you!

Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang Reviews

Customer Reviews about Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

Salah satu tempat yang OK untuk di kunjungi terutama jika ingin menginap di Swiss Garden Hotel Genting. Memang terbaik lokasi ini dan hotel yang terdapat disini. Awesome guys!

Cerita Riki

youtube.com/watch?v=WWkL3XMZ0rM

Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

We bought fresh veggies at Genting Highland from a place call Mini Cameron Highland.

Victor Tan

youtube.com/watch?v=6_UXZBVhNIw

Contact Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang

Mini Cameron Highland Garden Genting Highlands Pahang,
69000 Genting Highlands, Pahang
03-6136 6866

error: