Sugu Pavithra: Renowned Malaysian YouTubers

Sugu Pavithra Youtuber Malaysia

Sugu Pavithra is a famous youtuber in Malaysia. Therefore, we will include news about Sugu Pavithra in the best youtuber recipe column on our website. You can check her youtube channel to find out more or can read some articles taken from trusted sources.

Sugu Pavithra Youtuber Malaysia Summary

  • Personality Name: Sugu Pavithra
  • Recipe Source: Youtube Channel
  • Kategori Hidangan: Makanan
  • Jenis Masakan: India

Mengenai Sugu Pavithra Youtuber Malaysia

Sugu Pavithra adalah sebuah nama yang tidak asing lagi bagi Youtuber Malaysia. Banyak perkongsian resipi seperti kari kambing, ayam varuval dan tips-tips masakan India ditunjukkan dalam Youtube beliau. Nama Sugu Pavithra Youtuber Malaysia meningkat naik apabila membuat banyak video cara memasak kari di waktu era Perintah Kawalan Perintah (PKP) yang pertama kali diadakan untuk menangani masalah Novel Coronavirus Sars Co-V.

Pada masa ketika rakyat Malaysia tidak dapat keluar bekerja akibat pandemik Covid-19 dan hanya bekerja dari Malaysia, satu persatu video masakan ditonton. Dan hasilnya, Sugu Pavithra Youtuber Malaysia adalah salah satu Youtuber masakan paling popular ditonton rakyat Malaysia.

Kelebihan Sugu Pavithra Youtuber Malaysia

Sugu Pavithra adalah gabungan 2 nama iaitu beliau dan suaminya yang bernama Sugu. Kemahiran memasak yang dimiliki oleh Pavithra dirakam oleh suaminya Encik Sugu didapur dan telah berjaya meraih 40 juta tontonan. Satu persatu vidoe dikeluarkan dan ramai dikalangan orang melayu yang mengikuti video masakan beliau.

Kontroversi Melanda

Kontroversi yang melanda di mana suaminya yang pada ketika itu sedang mabuk telah melakukan kekasaran dan akhirnya beliau dibebaskan. Dan semua video masakan Sugu Pavithra telah dipadam dalam saluran Youtube beliau.

Kini setelah kontroversi berakhir, kini nama Sugu Pavithra Youtuber Malaysia kembali dengan video-video masakan terbaru dan kembali mendapat tempat di hati rakyat Malaysia.

Sugu Pavithra Youtuber Malaysia Recipes

Mari kita lihat resipi yang dihasilkan oleh Sugu Pavithra Youtuber Malaysia untuk kita cuba membuatnya dirumah.

More Sugu Pavithra Youtuber Malaysia Recipes

Mari kita lihat resipi yang dihasilkan oleh Sugu Pavithra Youtuber Malaysia untuk kita cuba membuatnya dirumah.

No posts found!

Hashtag / Keywords

Kongsi Resipi Anda

Share recipe here only at Nordiyana.com / kongsi resipi anda disini
Share your recipe here. Your recipe will be featured. Contact us now!

Tekan Butang Share Facebook, Twitter dan Kongsi Resipi di Whatsapp dan Telegram

Jangan lupa untuk tekan butang share pada ikon Twitter, Facebook dan berkongsi Resipi Nasi Lemak Nen Tebabo (contohnya) di Whatsapp Group atau melalui Telegram dibawah.

Nordiyana.com adalah semua mengenai memasak dan berjalan-jalan. 1 hari 1 resipi baru, jadi dalam masa satu tahun sahaja anda sudah dapat menguasai 365 resipi. Terima kasih kerana menyukai dan mengunjungi laman web kami. Jika anda ingin berkongsi resipi dan gambar masakan anda diketengahkan dalam laman web kami, sila e-melkan gambar dan resepi ke [email protected].

Ingin Resepi Anda Diketengahkan?

  1. Ambil gambar masakan yang anda ingin ketengahkan. Hantar sekeping foto masakan yang sudah siap sepenuhnya dalam bentuk .jpeg atau dalam bentuk yang mudah.
  2. Tulis bahan-bahan yang diperlukan serta cara memasak/ cara membuat. Menu atau hidangan yang boleh anda kirimkan merangkumi apa sahaja masakan, kuih muih, kek, biskut, minuman, gulai dan sebagainya.
  3. Anda juga boleh tujukan resipi ini kepada insan yang istimewa dalam hidup anda sebagai menghargai perkongsian resepi yang anda sumbangkan. Tulis dengan ringkas, padat dan membawa erti sangat mendalam dan bermakna dalam hidup anda untuk resipi tersebut.
  4. Contohnya, anda boleh menulis seperti dibawah ini:-

Resipi Nasi Lemak Nen Tebabo ini didedikasikan buat suami tersayang iaitu Abdul Rahman bin Din iaitu suamiku yang tercinta yang sedang menjalankan tugas di sempadan Malaysia-Thailand. Apabila selesai bertugas dan pulang ke rumah, beliau sering menyuruhku untuk membuat menu ini. Menu kegemaran katanya.”

“Semoga suamiku sihat sejahtera dan dilindungi dari bahaya musuh. Jangan risaukan adinda dan anak-anak di sini. Kami menunggu kepulanganmu wahai Suamiku. Ikhlas dari isterimu yang sedia menanti- Saifa Izzura binti Usuluddin dan anak-anak Muhammad Rayyan bin Abdul Rahman, 15 tahun dan Suraya Rose binti Abdul Rahman, 13 tahun”.

Anda juga boleh menghantar gambar anda dan gambar keluarga untuk kami ketengahkan sebagai sumber resipi (anda juga mempunyai pilihan untuk tidak menghantar gambar anda). Dengan mengenali diri orang yang mencipta atau berkongsi Resepi Nasi Lemak Nen Tebabo ini, diharapkan pengunjung laman web ini dapat mengenali empunya resipi dan seterusnya mendoakan empunya resipi diberikan kesihatan, kesejahteraan dan kebahagiaan hidup di dunia dan akhirat.

error: